Как да се регистрирате

Повечето от услугите, които предлага myOP изискват регистрация. За да се регистрирате, натиснете на бутон „Регистрация” от менюто горе вдясно. Попълнете полетатa:

  • Потребителско име – напишете Вашето уникално потребителско име. Това име ще използвате при влизане в профила, заедно с паролата.
  • Вашето име –  напишете Вашето име на кирилица. За предпочитане е да дадете лично и фамилно име.
  • Имейл – напишете Вашия имейл адрес. Този адрес трябва да е актуален, защото на него ще получите препратка за активиране на профила. Освен това на него ще получавате съобщения от myOP относно новини, промоции. С един имейл можете да имате само една регистрация.
  • Парола – напишете желаната от Вас парола. За Ваша сигурност Ви съветваме паролата да не бъде по краткa от 6 символа и да съдържа както цифри, така и малки и големи букви.
  • Потвърдее паролата – напишете още веднъж Вашата парола. Системата ще провери дали двете пароли съвпадат и ще даде съобщение грешка, в случай че има разминаване. Това гарантира, че сте написали правилно паролата в горното поле.

Натиснете бутона „Регистрация”. Ще получите писмо на посочения от Вас имейл адрес, в което има препратка за активиране. Натиснете на препратката и Вашият профил ще бъде активиран. Активирането на профили е необходимо, за да се избегнат автоматични регистрации от роботи.

След активиране Вие ще можете да влезнете във Вашия профил и да използвате услугите на myOP.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *