Как да попълните Въпросника за кандидат-преводачи

VI. Използван софтуер

  • Интернет връзка – посочете вида на Вашата интернет връзка и скоростта на предаване на данни. Много от проектите се работят на наш фирмен сървър, което изисква стабилна интернет връзка и добра скорост.
  • Капацитет на ел. поща – посочете капацитета на Вашата ел. поща от гледна точка на големината на прикачените файлове към едно писмо. Често файловете по проектите са с размери над 10МВ, а много от пощенските доставчици имат ограничение в размера на прикачените файлове към едно писмо. Така, ако Вашият пощенски доставчик има ограничение от 8МВ за прикачени файлове към едно писмо и ние Ви изпратим писмо с прикачени 10МВ файлове, то Вие няма да получите писмото, както и да ни изпратите готовия проект.
  • Софтуер – посочете програмите, с които работите, техните версии и нивото, на което ги владеете. На ред „други“ можете да допълните софтуер, който не е посочен в падащото меню, но който считате, че е важен и може да допринесе за процеса на работа.
  • Операционна система – посочете с коя операционна система можете да работите.
  • Инструменти – посочете кои помощни инструменти можете да използвате за работа по проекти, техните версии и нивото, на което ги владеете. На ред „други“ можете да допълните инструмент, който не е посочен в падащото меню, но който считате, че е важен и може да допринесе за процеса на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *